Новини за Имоти

Актуална информация и новини в категория Имоти

Новини » Имоти

КапиталКапитал

CMS: Очаква се пазарът на жилища под наем в ЦИЕ да привлече инвеститори

Има предпоставки Private Rented секторът постепенно да се превърне в нов основен клас активи и в тази част на Европа. С покачването на БВП на дадена държава намаляват собствениците на жилища сред населението и се увеличават живеещите под наем. Полша и Чехия са лидери в сегмента, защото нивата на наемите го правят приложима алтернатива за предприемачите в сравнение със строителството с цел продажба. [[img:4477565]] Адв. Женя Димитрова ръководи практиката "Недвижими имоти" на "Си Ем Ес Со...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрите-косачки-за-трева

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

имоти cms очаква пазарът жилища под наем цие привлече инвеститори