Новини за Свят

Актуална информация и новини в категория Свят

Новини » Свят

ДневникДневник

Паспортът не носи свобода на саудитките

Саудитска Арабия смекчи ограниченията за пътуване на жените, но "попечителят от мъжки пол" запазва правото си да ограничава движението им или да ги затваря в центрове за настаняване, наподобяващи затвори.<br /><br />През август Рияд даде право на жените над 21 години да имат паспорт и да пътуват в чужбина без предварително съгласие на "попечител", който обикновено е баща, съпруг или близък роднина. Тази промяна, инициирана от принца престолонаследник Мохамед бин...

 

Новини » Свят

КапиталКапитал

Русия става най-важният арбитър сред различните враждуващи страни в Сирия

Турската презгранична операция срещу кюрдите спомогна за утвърждаване на ролята на Русия като ключов посредник и проводник на влияние в Сирия. Часове след като Москва и Анкара постигнаха своята "историческа сделка", сирийски и руски войски започнаха да патрулират в този район в Сервероизточна Сирия, който беше в центъра на двуседмичен конфликт. Тяхното присъствие в територията, която досега беше запазена за кюрдските сили и американската армия, показва колко бързо се е променила...

 

 Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Мобилни-телефони-със-среден-размер-са-най-вървежни

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

свят сред арбитър различните враждуващи сирия страни важният най носи паспортът свобода саудитките русия става