Новини за Автомобили

Актуална информация и новини в категория Автомобили

Новини » Автомобили

ДневникДневник

Автосалонът в Женева е отменен за трета поредна година

Организаторите на автомобилното изложение в Женева съобщиха днес, че са решили да отменят изданието и през 2022 г., като целта им да го проведат през 2023 г. Причината са трудностите в автомобилния сектор, който е изправен пред сериозен недостиг на...

 

Новини » Автомобили

ДневникДневник

България е осма в ЕС по най-малко зарядни станции на 100 км

България попада сред страните в ЕС с най-малко зарядни станции на 100 километра, показва проучване на Асоциацията на европейските автомобилни производители (ACEA). Тя е сред десетте страни, в които няма дори по едно място за заряд на всеки 100 км...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

24-май-празник-на-славянската-писменост

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

автомобили автосалонът женева отменен трета поредна година българия осма най малко зарядни станции