Новини за Автомобили

Актуална информация и новини в категория Автомобили

Новини » Автомобили

ДневникДневник

Най-сполучливите първоаприлски автомобилни шеги

Всяка година по първи април производителите на автомобили отбелязват деня на лъжата с някой измислен модел, който може да бъде лансиран само в този ден. Тази година не прави изключение, а британското автомобилно списание "Топ Гиър" събра най-сполучливите от тях.<br /><br />Предложенията са представени не на база тяхната забавност, а по азбучен ред на компаниите, които ги представят. Така първият първоаприлски модел е "Ауди би-трон" (Audi b-tron). За него се...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Чудотворните-икони-на-България-Св-Богородица-Одигитрия

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

автомобилни шеги първоаприлски сполучливите най автомобили