Новини за Автомобили

Актуална информация и новини в категория Автомобили

Новини » Автомобили

ДневникДневник

Производителят на автокомпоненти "Язаки" спира работата в българските си заводи

Производителят на автомобилни кабели и инсталации "Язаки" спира работата в заводите си в Димитровград, и Сливен, а в Ямбол ще има производствена дейност с ограничен обем до 5 април 2020 г., съобщиха от компанията. Причините са няколко -...

 

Новини » Автомобили

ДневникДневник

Ремонт на пет виадукта създава условия за задръствания на "Тракия" в Софийско

Ремонти на пет виадукта на магистрала "Тракия" в Софийско, които започват днес, ще създават условия за задръствания до 1 юли. От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че те ще засегнат съоръженията в платното за София та 13-и, 15-и, 17-и, 18-и и...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

24-май-празник-на-славянската-писменост

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

quot автомобили създава виадукта условия задръствания софийско тракия пет заводи автокомпоненти производителят язаки спира българските работата ремонт