Новини за Здраве

Актуална информация и новини в категория Здраве

Новини » Здраве

ДневникДневник

"Психоанализата е наука за свободата": Акад. Лъчезар Трайков отговаря на Макс Фриш

Мозъкът не се износва от употреба. Колкото повече го натоварвате, толкова по-добре работи. Не знам дали красотата ще спаси света, но знам, че тя може да спаси мозъците ни. Научихме много неща, но те са незначителна част от енигмата, която продължава...

 

Новини » Здраве

ДневникДневник

Парламентът прави нов опит да се намали разликата в цената на онколекарствата

С окончателното гласуване на промени в Закона за здравното осигуряване Народното събрание прави нов опит да намали разликата в цената, която плащат различните болници за лекарства. Лечебните заведения са засегнати най-вече заради онкомедикаментите,...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какви-са-предимствата-и-недостатъците-на-силиконовите-лубриканти

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

здраве парламентът цената разликата намали опит нов прави фриш психоанализата макс отговаря трайков лъчезар акад свободата наука онколекарствата