Новини за Финанси

Актуална информация и новини в категория Финанси

Новини » Финанси

КапиталКапитал

От догодина БНБ ще може да иска допълнителен капитал от по-рискови банки

Мащабни редакции в банковото законодателство, които в голямата си част са мотивирани от промени в европейските правила. Така може да се обобщят предложените за обществено обсъждане от финансовото министерство проекти за промени в Закона за кредитните институции и други ключови актове за функционирането на сектора. Но покрай въвеждането на нови моменти от брюкселски директиви и регламенти в пакета се прокрадват и чисто местни поправки. Като цяло въпреки сериозните изменения около ангажиментите на...

 

Новини » Финанси

КапиталКапитал

Небанковите кредити се свиват с 45 млн. лв. от март до юни

Обемът на вземанията от небанковите компании за кредитиране, голяма част от която представляват т.нар. бързи кредити, намалява от 3 млрд. лв. до 2.95 млрд. през второто тримесечие на тази година, показват данни на БНБ. Това е първи подобен случай от 2018 г. насам, като тогава обаче основната причина е изключване от статистиката на "БНП Париба Лични финанси", която се преобразува в клон на френската банка майка. Така реално обемът на бързите кредити, които са основна част от статистиката, вероятн...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрите-сокоизстисквачки

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

финанси кредити небанковите свиват млн юни март банки рискови бнб догодина може иска допълнителен капитал