Новини за Финанси

Актуална информация и новини в категория Финанси

Новини » Финанси

КапиталКапитал

Мартин Богданов е избран за независим член на надзорния съвет на "Инвестбанк" АД

С решение на общото събрание на акционерите на "Инвестбанк"АД Мартин Богданов е избран за независим член на надзорния съвет на банката. Мартин Богданов е сред познатите имена във финансовия сектор, с повече от 25 години опит. Той стартира своята кариера в Българската народна банка през 1994 г., достигайки ръководна длъжност - началник на отдел "Вторичен пазар на ДЦК". В периода от 2005 до 2007 г. поема представителството на "Първа инвестиционна банка" в Албания като изпълнителен директор, след к...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Защо-да-подарим-музикална-кутия-за-рожден-ден

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

финанси мартин богданов избран независим член надзорния съвет инвестбанк