Новини за Финанси

Актуална информация и новини в категория Финанси

Новини » Финанси

КапиталКапитал

Като компании имаме решаваща роля за по-устойчиво бъдеще в страната и на планетата

Визитка Питър Рубен е кънтри мениджър на "KBC Груп" в България, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на ОББ. До назначаването му на тези позиции е главен изпълнителен директор на KBC Bank в Ирландия. Какво постигнаха ОББ и ДЗИ в ангажимента си да подобрят въздействието си върху климатичните промени? Осъзнаваме, че изменението на климата е съществено предизвикателство на нашето време. "KBC Груп" е една от първите, подписали Рамковата конвенция на ООН по изменени...

 

Новини » Финанси

КапиталКапитал

ING - лидер в борбата с климатичните промени

Бизнесът позеленява, независимо от коя сфера е, и финансовият сектор не отстъпва на това - банките имат значимо участие в борбата с климатичните промени. ING е сред лидерите в устойчивото развитие и освен да развива тази философия в собствената си дейност, успява да повлияе и на клиентите си. "Като банка най-голямо въздействие оказваме с финансирането, което структурираме. Предприемаме конкретни действия по отношение на това как бизнесът ни влияе върху климатичните промени", коментира Марина Коб...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Критерии-за-избор-на-дамски-парфюмен-тестер

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

финанси като компании имаме решаваща роля устойчиво бъдеще страната планетата ing лидер борбата климатичните промени