Новини за Други

Актуална информация и новини в категория Други

Новини » Други

КапиталКапитал

Мъжът и жената засрамени

"Откъде научи за първи път подробности за секса?", питам 24-годишния Асен Владев, докато надвиквам музиката на събиране, когато събиранията все още бяха безпроблемно възможни. "От правене", усмихва се той. И от порното." Отговорът на Асен е обичаен за хората, родени в периода от края на 80-те до края на 90-те години. Понякога се появява и уточнение тип: "Нашите ми дадоха една книга", но дотам. И нищо чудно. За родителите ни, които като тийнейджъри не са имали достъп до вечерните програми по кабе...

 

Новини » Други

КапиталКапитал

Цветна спретната къщурка

Това вероятно ще е терминът не само на изминалата и на сегашната 2021 г. Ще продължаваме и за в бъдеще да имаме хибриден формат на големите търговски изложения, на симпозиуми и пресконференции, на обучение, хибриден модел на работа. И базата на всички тези и много други дейности ще е домът ни. Днес ясно осъзнаваме, че домът никога досега не е бил толкова значим фактор в качеството на живота. И това сякаш променя напълно отношението ни към него - ремонтът, който планираме от години например, изве...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-организирате-своето-чекмедже-за-бельо

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

други мъжът жената засрамени цветна спретната къщурка