Новини за Други

Актуална информация и новини в категория Други

Новини » Други

КапиталКапитал

Работа на високо ниво: споделени офиси в планината

Хората, успели да работят от домовете си вече повече от една година, определено са имали немалко предизвикателства, свързани с изолация, липса на концентрация, понижен тонус и други. Рано или късно всеки достига точката на скука и творчески блокаж. Друг проблем е, че се получава сериозно размиване на границите между личен и професионален живот и често работата от 9 до 5 се превръща в домашно-работно пребиваване по пижама от 9 до 9. Но какви са алтернативните възможности? Един от вариантите се ок...

 

Новини » Други

КапиталКапитал

Един дворец на 40

Какво е НДК за вас зависи от градските ви навици: за някои той се свързва с вълненията около началото на филмов фестивал, за други е място за големи концерти, за трети просто удобна точка за срещи или възможност за отдих в зелените му пространства. На 2 април се навършиха четири десетилетия от създаването на конгресния културен център - привидно той тежи непроменен в центъра на София, създава противоречиви асоциации с миналото, но всъщност се променя по-гъвкаво, отколкото си даваме сметка. Като ...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрите-кремове-против-бръчки

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

други работа високо ниво споделени офиси планината един дворец