Новини за Европа

Актуална информация и новини в категория Европа

Новини » Европа

ДневникДневник

"Юнайтед" осъди расистките обиди срещу свои играчи в социалните мрежи

С напрежение и обиди на расова основа в социалните мрежи беше посрещната загубата на "Манчестър юнайтед" от последния във Висшата лига "Шефийлд юнайтед". Обект на недоволство са били Антони Марсиал и Аксел Туанзабе, като от клуба осъдиха действията...

 

Новини » Европа

ДневникДневник

Брюксел към Радан Кънев: Започваме проверка на качеството на докладите за "Натура 2000"

В отговор на въпрос на евродепутата Радан Кънев ("Демократична България") за липсващи данни в докладите за "Натура 2000" еврокомисията започва преглед на последните доклади, подадени за периода 2014 - 2019 г. Това се разбира от отговора на комисаря...

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Научете-кучето-си-да-не-лае-без-причина

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

европа кънев радан към започваме проверка натура докладите качеството брюксел мрежи расистките осъди юнайтед обиди срещу играчи свои социалните