Новини за България

Актуална информация и новини в категория България

Новини » България

КапиталКапитал

Вечерни новини: Петролът пак пада, Нено Димов излиза, а Сидеров влиза в ареста

Глобалната пандемия от COVID-19 и ефектите от нея закономерно продължават да доминират в информационния поток и днес. Голямата световна новина от деня е, че американският президент Доналд Тръмп практически реши да хвърли върху Световната здравна организация (СЗО) цялата вина за ненавременното ограничаване на новия коронавирус и задържането му на територията на Китай. Във вътрешнополитически план акцентът днес е поредното обещание на премиера Борисов най-после да даде началото на...

 

Новини » България

ДневникДневник

Сидеров е задържан за 24 часа

Лидерът на "Атака" и общински съветник Волен Сидеров е задържан за 24 часа в столичното Трето районно, съобщи БТА. В неделя Сидеров отправи призиви за нарушаване на заповед на министъра на здравеопазването във връзка с пандемията от новия...

 

 Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Овесената-каша-може-да-бъде-и-вредна

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

сидеров българия влиза ареста часа задържан излиза нено новини вечерни петролът пак пада димов