Новини за България

Актуална информация и новини в категория България

Новини » България

ДневникДневник

За риск от ново източване на КТБ чрез адвокатски хонорари сигнализираха магистрати

Фалиралата КТБ може да бъде допълнително източена с делата срещу цесиите (прехвърляне на вземане) между вложители, направени след рухването на банката - с изплащането на солидни адвокатски хонорари на "особени представители" на банката.<br /><br />За това са сигнализирали търговски съдии, които гледат процесите срещу тези сделки. пред в. "Сега".<br /><br />След затварянето на банката много вложители, фирми и граждани опитаха да спасят част от парите...

 

Новини » България

ДневникДневник

Комикс на деня - 9 декември

<br />

 

Новини » България

ДневникДневник

Съдът не разреши добива на волфрам до Велинград

Върховният административен съд (ВАС) окончателно е постановил, че екоинспекцията в Пазарджик правилно е<br />отхвърлила проекта за добив на волфрам край Велинград, защото заложените екологични мерки не гарантират спазването на нормите за качество на околната среда и опазване на човешкото здраве.<br /><br />Така проектът за добив на волфрам, който от 15 години се подготвя от българската компания "Ресурс-1" (част от групата на КЦМ), е блокиран, информира...

 

 Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

българия декември деня съдът разреши велинград волфрам добива комикс сигнализираха източване ново риск ктб чрез хонорари адвокатски магистрати