Новини за България

Актуална информация и новини в категория България

Новини » България

ДневникДневник

Избирателна комисия обяви поръчка за наем на 3 хил. машини за гласуване

Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви обществена поръчка за наемане на 3 хил. машини за<br />гласуване на изборите за Европейски парламент на 26 май, съобщава БНТ. Максималната прогнозна стойност на поръчката е 7.5 млн. лв. без ДДС.<br /><br />Срокът за доставка на машините в избирателните секции е 25 май. ЦИК ще се обърне за съдействие към Българската академия на науките и към Софийския университет за осигуряване на специалисти за сертифицирането и одитирането на...

 

 Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Овесената-каша-може-да-бъде-и-вредна

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

хил машини гласуване наем поръчка избирателна комисия обяви българия