Новини за България

Актуална информация и новини в категория България

Новини » България

ДневникДневник

Над 100 са нерегламентираните сметища в България

Нерегламентираните сметища в страната в момента са над 100, но няма ресурс за рекултивацията на всичките едновременно. Това стана ясно от обяснение на министъра на околната среда и водите Нено Димов в отговор на въпрос на народния представител от БСП Манол Генов в комисията по екология в парламента в четвъртък. <br /><br />116 сметища са били в наказателната процедура, но за рекултивация няма ресурс за всичките едновременно. Макар и за тази, и за изминалата година да има финансиране...

 

 Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

българия сметища над нерегламентираните