Столичната районна прокуратура има нов шеф след неглижирани сигнали срещу обвинен в убийство

Новини, Актуална информация и новини, България

27.09.2017 г.    27.09.2017 г.    9 ДневникДневник

Столичната районна прокуратура има нов шеф след неглижирани сигнали срещу обвинен в убийство

Новини » България

Столичната-районна-прокуратура-има-нов-шеф-след-неглижирани-сигнали-срещу-обвинен-в-убийство

На последното си заседание днес прокурорската колегия на този състав на Висшия съдебен съвет (ВСС) единодушно избра единствения кандидат за ръководния пост в столичната районна прокуратура - Радослав Димов. В момента той е временен ръководител на структурата.<br /><br />До овакантяване на мястото се стигна, след като доскорошният административен ръководител - Петър Белчев, подаде оставка. Официалната позиция за напускането му бе поемане на морална отговорност заради случая със...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи