Борисов: "Емко" и държавата да се разберат

Новини, Актуална информация и новини, България

09.10.2017 г.    09.10.2017 г.    5 КапиталКапитал

Борисов: "Емко" и държавата да се разберат

Новини » България

Борисов-Емко-и-държавата-да-се-разберат

Макар лицензът на "Емко" да беше върнат, икономическият министър чрез подчинения си търговец "Кинтекс" иззе от частното дружество огромен договорСлед като от месеци целият държавен апарат притискаше частното оръжейно предприятие "Емко", в понеделник премиерът Бойко Борисов за пръв път участва в среща с представители на дружеството и поръча страните да се разберат. Намесата му дойде след поредния протест на работниците. Макар лицензът за търговия на "Емко" да беше върнат покрай замразяването му...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи