"Ние оставаме" - масови протести в Полша срещу Polexit

Новини, Актуална информация и новини, Свят

11.10.2021 г.    11.10.2021 г.    2 КапиталКапитал

"Ние оставаме" - масови протести в Полша срещу Polexit

Новини » Свят

Ние-оставаме-масови-протести-в-Полша-срещу-Polexit

"Ние оставаме" - скандираха 100 000 протестиращи във Варшава в неделя, а по същото време демонстрации срещу Polexit се проведоха в около 100 града в Полша. Поляците, подкрепящи членството в ЕС, излязоха по улиците на фона на опасения за напускане на съюза, след като миналата седмица полският Конституционен съд постанови, че някои части от правото на ЕС противоречат на конституцията на страната. "Ако най-влиятелният полски политик Ярослав Качински и правителството на "Право и справедливост" не са...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Apple-Сервиз-София

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи