Ще успеят ли? Първи стъпки в лабиринта към ново правителство

Новини, Актуална информация и новини, България

19.11.2021 г.    19.11.2021 г.    2 КапиталКапитал

Ще успеят ли? Първи стъпки в лабиринта към ново правителство

Новини » България

Ще-успеят-ли-Първи-стъпки-в-лабиринта-към-ново-правителство

В мъгливата ноемврийска вечер след парламентарните избори до църквата "Александър Невски" в центъра на София се е събрала голяма група хора във видимо приповдигнато настроение. В средата са Кирил Петков и Асен Василев, а около тях са хора от тяхната партия и журналисти, които са се събрали да чуят първата реакция на новите политици за резултатите от изборите. "Продължаваме промяната" е първа политическа сила, България ще се управлява от коалиция, започва нов път и заедно ще направим така, че вси...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Като-правя-кюфтета-вече-винаги-слагам-настъргани-картофи-между-тях-и-пъхам-във-фурната-Мозък-стават

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи