К: България | ЕК предлага ковид сертификатите да са 9-месечни; Такситата в София поскъпват

Новини, Актуална информация и новини, България

25.11.2021 г.    25.11.2021 г.    3 КапиталКапитал

К: България | ЕК предлага ковид сертификатите да са 9-месечни; Такситата в София поскъпват

Новини » България

К-България-ЕК-предлага-ковид-сертификатите-да-са-9-месечни-Такситата-в-София-поскъпват

Преговорите за кабинет с мандата на "Продължаваме промяната" продължават трети ден. Темите за дискусия днес бяха екология, регионално развитие, вътрешна сигурност и култура. От миналите досега разговори стана ясно, че има съгласие в бъдещото редовно правителство да има вицепремиер по климатичните промени. За МВР пък беше решено бъдещите реформи в сектора да са предхождани от предварителен анализ. От окончателните данни от балотажа за президент, обявени от ЦИК днес, стана ясно, че това е вотът...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Овесената-каша-може-да-бъде-и-вредна

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи