Строител на капитализма: Педро Санчес

Новини, Актуална информация и новини, Последни новини

14.01.2022 г.    14.01.2022 г.    1 КапиталКапитал

Строител на капитализма: Педро Санчес

Новини » Последни новини

Строител-на-капитализма-Педро-Санчес

Испания беше обявена за европейски пример за успешната борба с пандемията, преди омикрон да удари отново страната. Но след като тази вълна отшуми, в бъдеще COVID-19 ще може да се наблюдава само като грипна вълна, смятат испанските експерти. Според тях би било излишно да се продължи постоянното наблюдение, докато в същото време тежестта на заболяването и ограниченията намаляват. "Това е необходим дебат, науката ни даде отговор, за да се предпазим", заяви премиерът Педро Санчес в интервю, като доб...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какво-представлява-термографията-и-за-какво-се-прилага

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи