Защо управляващата коалиция поиска оставката на Гешев

Новини, Актуална информация и новини, България

15.01.2022 г.    15.01.2022 г.    1 КапиталКапитал

Защо управляващата коалиция поиска оставката на Гешев

Новини » България

Защо-управляващата-коалиция-поиска-оставката-на-Гешев

Липса на "ефективно разследване и упражняване на обвинителна функция" като цяло, липса на "ефективност в разследването на корупцията" конкретно по високите нива на властта и липса на "ефективно разследване на случаи или напредък по дела с висок обществен интерес" в разрез с "изрични законови, професионални и етични стандарти". Това са част от мотивите, с които управляващата коалиция поиска оставката на главния прокурор Иван Гешев. Искането беше формулирано в декларация от името на управляващата ...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-изберем-подходяща-детска-кухня-за-детето-си

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи