Турция: Русия и Украйна постигнаха "базова" сделка за блокираното зърно

Новини, Актуална информация и новини, Свят

14.07.2022 г.    14.07.2022 г.    6 КапиталКапитал

Турция: Русия и Украйна постигнаха "базова" сделка за блокираното зърно

Новини » Свят

Турция-Русия-и-Украйна-постигнаха-базова-сделка-за-блокираното-зърно

Турското правителство, което е посредник между Украйна и Русия, заяви, че двете страни са постигнали "базово, техническо" споразумение за транспортиране на зърнените доставки от блокираните черноморски пристанища. Милиони тонове зърно, необходими на зависими от вноса страни, включително в Близкия изток и Африка, стоят на склад в Украйна на фона на покачващите се цени на храните. Износът през Черно море спря заради руската инвазия. Сателитни снимки показват руската контрабанда на зърно в Черно м...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

5-причини-да-си-вземем-геймърски-компютър-втора-ръка

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи