Колко убийства за последните 7 години се водят разкрити от МВР (графика)

Новини, Актуална информация и новини, България

13.01.2018 г.    13.01.2018 г.    2 ДневникДневник

Колко убийства за последните 7 години се водят разкрити от МВР (графика)

Новини » България

Колко-убийства-за-последните-7-години-се-водят-разкрити-от-МВР-графика

Тази седмица двама управляващи се похвалиха с почти 100 % разкриваемост на умишлените убийства през 2017 г. Пръв бе вътрешният министър Валентин Радев след Консултативния съвет за национална сигурност при президента, а след това бе вицепремиерът по съдебна реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева в телевизионния ефир. Последва ги и директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски пред депутатите във вътрешната комисия в четвъртък.<br /><br />Това се...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи