Войната в Украйна става все по-асиметрична

Новини, Актуална информация и новини, България

21.08.2022 г.    21.08.2022 г.    9 КапиталКапитал

Войната в Украйна става все по-асиметрична

Новини » България

Войната-в-Украйна-става-все-по-асиметрична

През последните дни сраженията по фронтовете в Украйна очевидно навлизат в своеобразна патова ситуация, в резултат на което бойните действия постепенно започват да придобиват все по-неконвенционален характер. Това включва изненадващи украински удари с HIMARS и дронове в дълбочина на окупираната зона, включително в анексирания Крим и дори на територията на самата Русия. Кремъл вече е принуден да приложи неконвенционални методи, за да подсили своята редовна армия. Зачестиха и атентатите - не само ...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

С-какво-да-заменим-бакпулвера-при-печене-ако-в-момента-е-свършил

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи