Антикорупционната комисия иска да отнеме имущество за над 5 млн. лв от "Килърите"

Новини, Актуална информация и новини, България

16.02.2018 г.    16.02.2018 г.    6 ДневникДневник

Антикорупционната комисия иска да отнеме имущество за над 5 млн. лв от "Килърите"

Новини » България

Антикорупционната-комисия-иска-да-отнеме-имущество-за-над-5-млн-лв-от-Килърите

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) внесе във Великотърновския окръжен съд искане срещу Георги Вълев за 3.6 млн. лв., информира пресцентърът на антикорупционния орган, който все още не е с попълнен състав. <br /><br />Предмет на иска са 41 недвижими имота, както и суми от продажба на имущество, придобито от престъпна дейност. Бизнесменът Георги Вълев бе признат за виновен по така нареченото дело "Килърите",...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи