"Новата ера" на отношенията между САЩ и Северна Корея

Новини, Актуална информация и новини, Свят

11.06.2018 г.    11.06.2018 г.    9 КапиталКапитал

"Новата ера" на отношенията между САЩ и Северна Корея

Новини » Свят

Новата-ера-на-отношенията-между-САЩ-и-Северна-Корея

След като дълго време беше под въпрос, отменена и накрая отново върната на дневен ред, срещата между Доналд Тръмп и Ким Чен Ун ще се състои след по-малко от 24 часа. Въпреки седмиците несигурност и размяна на критики лидерите и техните представители сериозно промениха тона, с което от Сингапур, където вече се намират те, беше изпратен сигнал за възможно подобряване на отношенията.

Според севернокорейската новинарска агенция KCNA срещата ще създаде основите за "нови взаимоотношения"...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Къде-да-потърсим-помощ-за-поддръжка-на-компютри

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи