Катастрофа на ТИР със загинал затвори "Тракия" за часове (обновена)

Новини, Актуална информация и новини, България

22.07.2018 г.    22.07.2018 г.    9 ДневникДневник

Катастрофа на ТИР със загинал затвори "Тракия" за часове (обновена)

Новини » България

Катастрофа-на-ТИР-със-загинал-затвори-Тракия-за-часове-обновена

Магистрала "Тракия" в посока Бургас беше затворена при километър 312 цяла сутрин, като се използваше обходен маршрут, съобщиха от агенция "Пътна инфраструктура". Превозните средства се отклоняваха през през Зимница – пътен възел "Петолъчката" – през пътен възел "Карнобат" се връщаха на аутобана.<br /><br />Причината за затварянето е катастрофа с ТИР, при която е загинал водачът на камиона. Неговият спътник се е отървал без наранявания.<br...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи