Пакистан вероятно ще иска спасителен пакет от 12 млрд. долара от МВФ

Новини, Актуална информация и новини, Свят

30.07.2018 г.    30.07.2018 г.    3 КапиталКапитал

Пакистан вероятно ще иска спасителен пакет от 12 млрд. долара от МВФ

Новини » Свят

Пакистан-вероятно-ще-иска-спасителен-пакет-от-12-млрд-долара-от-МВФ

Пакистан обмисля да изтегли най-големия си спасителен заем от Международния валутен фонд (МВФ) досега, съобщава Financial Times. Очаква се висши държавни чиновници да представят възможностите пред току-що избрания лидер, крикет звездата Имран Кан, когато той поеме поста на министър-председател.

Нов заем от МВФ е нужен, за да се покрие липсата на резерви, но финансирането ще бъде съпроводено с ограничаване на публичните разходи. Последиците ще се усетят от още незаелия поста Имран...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Мобилни-телефони-със-среден-размер-са-най-вървежни

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи