Бенчо Бенчев отрече да има общ бизнес с Митьо Очите

Новини, Актуална информация и новини, България

07.08.2018 г.    07.08.2018 г.    2 ДневникДневник

Бенчо Бенчев отрече да има общ бизнес с Митьо Очите

Новини » България

Бенчо-Бенчев-отрече-да-има-общ-бизнес-с-Митьо-Очите

Общинският съветник Бенчо Бенчев отрече да има общ бизнес с Димитър Желязков, известен с прякора Митьо Очите, с когото беше задържан в хотел в Истанбул през уикенда. "Когато говоря с един престъпник, не означава, че и аз съм престъпник", коментира общинският съветник пред Би Ти Ви.<br /><br />"Занимаваме се с много различни неща. Аз работя в селското стопанство и земеделието, а Димитър Желязков не мога да ви кажа с какво се занимава. Държавата го е обявила за някакъв...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи