Намерено е тялото и на второто изчезнало момче на вълнолома във Варна

Новини, Актуална информация и новини, България

17.08.2018 г.    17.08.2018 г.    6 ДневникДневник

Намерено е тялото и на второто изчезнало момче на вълнолома във Варна

Новини » България

Намерено-е-тялото-и-на-второто-изчезнало-момче-на-вълнолома-във-Варна

Около 9.10 часа тази сутрин водолазни екипи са локализирали тялото и на второто момче, изчезнало във водите край Морската гара във Варна в четвъртък, съобщи изпълняващият длъжността районен прокурор Красимир Конов, цитиран от "Фокус".<br /><br />Създадена е организация по изваждане на тялото на 14-годишния Диян. Конов информира, че в момента няма промяна в първоначалното производство по случая. Тепърва ще се анализират фактите и обстоятелствата, довели до инцидента.<br...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи