НБА увеличава влиянието си в Африка с излъчване на мачове в YouTube

Новини, Актуална информация и новини, Спорт

21.03.2019 г.    21.03.2019 г.    5 ДневникДневник

НБА увеличава влиянието си в Африка с излъчване на мачове в YouTube

Новини » Спорт

НБА-увеличава-влиянието-си-в-Африка-с-излъчване-на-мачове-в-YouTube

Националната баскетболна асоциация (НБА) планира да разшири още повече влиянието си извън САЩ с насочване към Африка. Ръководството на най-силното баскетболно първенство в света обяви, че стартира специализиран канал в Youtube, насочен към феновете в Африка.<br /><br />До края на настоящия сезон по два мача на седмица от НБА ще бъдат излъчвани в канала в Youtube свободно. Това ще продължи и в плейофите, както и финалите на лигата. Ще се излъчват още магазинни предавания и специални...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-си-направим-модерна-банята

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи