Симеонов: Борисов хвърля верните си хора в бездната, за да се кандилка във властта

Новини, Актуална информация и новини, България

24.03.2019 г.    24.03.2019 г.    7 ДневникДневник

Симеонов: Борисов хвърля верните си хора в бездната, за да се кандилка във властта

Новини » България

Симеонов-Борисов-хвърля-верните-си-хора-в-бездната-за-да-се-кандилка-във-властта

"Не знам как тази партия /ГЕРБ - бел. ред./ съществува с такъв лидер, който е готов да хвърли всеки в бездната само и само да продължи да се кандилка отгоре на властта". Така коментира лидерът на третата партия-партньор на ГЕРБ във властта - Националния фронт за спасение на България, Валери Симеонов оставката на правосъдния министър Цецка Цачева.<br /><br />Вчера Цачева след разговор с премиера Бойко Борисов подаде оставка, а той я прие малко по-късно. Цачева на няколко...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи