САЩ арестуваха руснак за контрабанда на ръководства на изтребители

Новини, Актуална информация и новини, Свят

15.05.2019 г.    15.05.2019 г.    3 ДневникДневник

САЩ арестуваха руснак за контрабанда на ръководства на изтребители

Новини » Свят

САЩ-арестуваха-руснак-за-контрабанда-на-ръководства-на-изтребители

Кремъл протестира срещу екстрадицията от Грузия в САЩ на руснак, който е обвинен, че е внесъл контрабандно в Русия ръководства за изтребители F-16 в нарушение на американския закон за оръжеен износ, предаде "Ройтерс".<br /><br />Разработчикът на софтуер Олег Тишченко е бил екстрадиран в САЩ по-рано тази година от Грузия, където бил арестуван въз основа на американска заповед за задържане. Според руски дипломати сега той е държан в затвор в щата Юта, а делото срещу него ще...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Къде-да-потърсим-помощ-за-поддръжка-на-компютри

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи