Клиентите сами да определят такса "сградна инсталация", предвижда наредба

Новини, Актуална информация и новини, Последни новини

22.05.2019 г.    22.05.2019 г.    5 ДневникДневник

Клиентите сами да определят такса "сградна инсталация", предвижда наредба

Новини » Последни новини

Клиентите-сами-да-определят-такса-сградна-инсталация-предвижда-наредба

Клиентите на топлофикационните дружества да могат сами да определят дела на топлинната енергия, която ще се плаща за сградна инсталация, но в определен диапазон - от 20 до 40%. Това е записано в проект за промени в Наредбата за топлоснабдяването, публикувана за обществено обсъждане от Министерството на енергетиката, съобщава в. "Сега". <br /><br />Конкретният размер ще бъде определян от общото събрание на етажната собственост. Предвидено е да се премахне възможността...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.




Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Футболни-прогнози-на-Betinum

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи