Президентът Радев има план в 9 точки за развитие на отношенията с Китай

Новини, Актуална информация и новини, България

01.07.2019 г.    01.07.2019 г.    11 ДневникДневник

Президентът Радев има план в 9 точки за развитие на отношенията с Китай

Новини » България

Президентът-Радев-има-план-в-9-точки-за-развитие-на-отношенията-с-Китай

България все още е бяло петно на картата на китайските инвестиции и това трябва да се промени решително. Това обявил президентът Румен Радев на среща с министър-председателя на Китай Ли Къцян в град Далиен. Радев ще участва в започващ бизнесфорум там. Радев е в Китай до 5 юли по покана на китайския си колега Си Дзинпин.<br /><br />Радев, цитиран от пресслужбата си, обявил, че създаването на пряка въздушна линия София-Пекин, както и откриването на клон на китайска банка в България,...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Овесената-каша-може-да-бъде-и-вредна

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи