Сергей Бубка и Александър Попов били част от схема за 2 млн. долара покрай Рио 2016

Новини, Актуална информация и новини, Свят

05.07.2019 г.    05.07.2019 г.    12 ДневникДневник

Сергей Бубка и Александър Попов били част от схема за 2 млн. долара покрай Рио 2016

Новини » Свят

Сергей-Бубка-и-Александър-Попов-били-част-от-схема-за-2-млн-долара-покрай-Рио-2016

Бившите световни звезди на спорта Сергей Бубка и Александър Попов са получили подкупи, за да гласуват за това Рио де Жанейро да бъде избран за домакин на летните олимпийски игри през 2016 г. Това е заявил подсъдимият бивш губернатор на Рио де Жанейро Сержио Кабрал по време на показания, съобщава "Фоля де Сао Пауло".<br /><br />Той казал пред съдията Марсело Бреташ по време на делото, че са дадени 2 млн. долара на бившия президент на Международната федерация по лека...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Къде-да-потърсим-помощ-за-поддръжка-на-компютри

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи