Владислав Панев: Управляващите още си живеят в аналоговата епоха (видео)

Новини, Актуална информация и новини, България

10.07.2019 г.    10.07.2019 г.    16 ДневникДневник

Владислав Панев: Управляващите още си живеят в аналоговата епоха (видео)

Новини » България

Владислав-Панев-Управляващите-още-си-живеят-в-аналоговата-епоха-видео

<br /><br />"Управляващите, пък и парламентарната опозиция все още си живеят в аналоговата епоха, където хартията е преди всичко. Те не разбират цифровизацията в икономиката и в политиката, напротив - плашат се от нея. По какъв начин ще могат да манипулират резултатите от гласуването, ако се наложи? Затова те си искат хартиени бюлетини, защото са си отработили точно къде и как да си носят чувалите и къде да подменят протоколи." Това коментира в интервю за Би Ти Ви вчера...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Овесената-каша-може-да-бъде-и-вредна

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи