Лични данни на съдия бяха публикувани от Инспектората на Висшия съдебен съвет

Новини, Актуална информация и новини, България

18.07.2019 г.    18.07.2019 г.    8 ДневникДневник

Лични данни на съдия бяха публикувани от Инспектората на Висшия съдебен съвет

Новини » България

Лични-данни-на-съдия-бяха-публикувани-от-Инспектората-на-Висшия-съдебен-съвет

Докато ефирът се тресе от изтеклите масиви с информация на НАП за доходи и данъци на милиони българи, Инспекторатът на Висшия съдебен съвет /ИВСС/ влезе в окото на бурята със собствен принос, и то напълно официално: На страницата на ИВСС с имуществените декларации на магистратите бяха публикувани пълен комплект лични данни на съдията Мирослава Тодорова, включващи ЕГН на всички членове на семейството й, данните от личната карта и пълният адрес.<br /><br />За това съобщиха съдебни...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи