"По трудния начин и без отстъпление": как Домусчиев оцени влизането в Лига Европа

Новини, Актуална информация и новини, Спорт

30.08.2019 г.    30.08.2019 г.    13 ДневникДневник

"По трудния начин и без отстъпление": как Домусчиев оцени влизането в Лига Европа

Новини » Спорт

По-трудния-начин-и-без-отстъпление-как-Домусчиев-оцени-влизането-в-Лига-Европа

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев оцени високо класирането на отбора за групите на Лига Европа. Той заяви, че клубът няма право на отстъпление във все по-трудния път към елита на европейския клубен футбол.<br /><br />"Лудогорец" за шести път е част от европейския футболен елит! Отново по трудния начин! От една страна, това постижение ни кара да се чувстваме горди. От друга пък, ни задължава да правим всичко по силите си да поддържаме високото ниво....

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

С-какво-е-полезна-фасадната-топлоизолация

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи