Надзиратели питат Данаил Кирилов след натиск ли е уволнил шефа на затвора в София

Новини, Актуална информация и новини, България

03.09.2019 г.    03.09.2019 г.    7 ДневникДневник

Надзиратели питат Данаил Кирилов след натиск ли е уволнил шефа на затвора в София

Новини » България

Надзиратели-питат-Данаил-Кирилов-след-натиск-ли-е-уволнил-шефа-на-затвора-в-София

Представители на Синдиката на служителите на затворите в България (ССЗБ) внесоха в Министерството на правосъдието отворено писмо, в което задават няколко въпроса към министър Данаил Кирилов, след като отстрани от длъжност временния шеф на затвора в София Десислав Трайков.<br /><br />Заявлението за оставката бе направено от Трайков в петък, а вчера Кирилов реши да го освободи заради скандала с осъдения за наркотрафик Будимир Куйович. Решението на министъра бе обявено с прессъобщение...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-налудничевите-пици-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи