Пожар в Рила е обхванал 400 декара площ

Новини, Актуална информация и новини, България

27.10.2019 г.    27.10.2019 г.    7 ДневникДневник

Пожар в Рила е обхванал 400 декара площ

Новини » България

Пожар-в-Рила-е-обхванал-400-декара-площ

Пожар в Рила е обхванал площ от 400 декара. Това каза директорът на Югозападното държавно предприятие инж. Дамян Дамянов, цитиран от "Фокус". Природната стихия се е развила над село Долно Осеново край Симитли.<br /><br />"В момента се изчаква хеликоптер, който ще гаси пожара от към билото на Рила", обясни Дамянов.<br /><br />В ниските части пожарът, който е обхванал основни сухи треви и хвойна, се гаси от служители на пожарната, Югозападното държавно...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-намалим-холестерола-чрез-лечение-с-масло-от-крил-и-най-доброто-масло-от-крил-на-пазара

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи