Не се отнемат деца заради бедност, обяви министър Сачева

Новини, Актуална информация и новини, България

14.12.2019 г.    14.12.2019 г.    13 ДневникДневник

Не се отнемат деца заради бедност, обяви министър Сачева

Новини » България

Не-се-отнемат-деца-заради-бедност-обяви-министър-Сачева

<br />В България не се отнемат деца заради бедност, като те могат да бъдат взети от семействата само, ако са в сериозен риск и за решението има винаги съдебно решение, каза днес по "Дарик радио" новият социален министър Деница Сачева.<br /><br />Според нея появилият се страх сред определени социални групи, че държавата ще започне масово да взема деца от родителите им, се дължи на раздухването на отделни случаи и разпространяването на фалшиви новини. "Има...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Дневник. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-намалим-холестерола-чрез-лечение-с-масло-от-крил-и-най-доброто-масло-от-крил-на-пазара

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи