Компаниите се стремят да произведат повече апарати за обдишване

Новини, Актуална информация и новини, Последни новини

25.03.2020 г.    25.03.2020 г.    4 КапиталКапитал

Компаниите се стремят да произведат повече апарати за обдишване

Новини » Последни новини

Компаниите-се-стремят-да-произведат-повече-апарати-за-обдишване

Голяма част от паническото пазаруване, предизвикано от пандемията COVID-19, изглежда излишно. Хранителните магазини твърдят, че няма да останат без продукти. Но недостигът изглежда съвсем реален при една друга категория стоки. Пренатоварените болници и медицински центрове нямат достатъчно механични апарати за обдишване, с които да помогнат на около 10% от пациентите с тежки симптоми на заболяването. Политическите лидери призовават компаниите да увеличат производството. Германското правителство...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Развъдник-за-кавказки-овчарки

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи