Ананиев разреши замяната на липсващо лекарство с генерично в аптеките, после се отказа

Новини, Актуална информация и новини, България

26.03.2020 г.    26.03.2020 г.    4 КапиталКапитал

Ананиев разреши замяната на липсващо лекарство с генерично в аптеките, после се отказа

Новини » България

Ананиев-разреши-замяната-на-липсващо-лекарство-с-генерично-в-аптеките-после-се-отказа

На здравния министър Кирил Ананиев му се е наложило в един ден да свали от сайта на министерството две свои разпореждания. Първото е заповедта за забраняване на тежкотоварния превоз към Турция, а второто е проектонаредба за т. нар. генерично заместване в аптеките по време на извънредното положение.

Вчера сутринта министерството качи за обществено обсъждане със съкратен срок от две седмици проектонаредба, с която разрешава на фармацевтите да предлагат на пациентите същия медикамент,...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-намалим-холестерола-чрез-лечение-с-масло-от-крил-и-най-доброто-масло-от-крил-на-пазара

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи