Милен Цветков загина от безнаказания произвол

Новини, Актуална информация и новини, България

20.04.2020 г.    20.04.2020 г.    13 КапиталКапитал

Милен Цветков загина от безнаказания произвол

Новини » България

Милен-Цветков-загина-от-безнаказания-произвол

Публикуваме някои от първите реакции в социалната мрежа след съобщението вечерта на Великден, че журналистът Милен Цветков е убит, след като в колата му, чакаща на светофар в София, се е врязал джип Audi Q7, шофиран от дрогиран младеж.

От това, което най-силно ненавиждаше Атанас Семов, конституционен съдия:

Mилeн Цвeтĸoв зaгинa oт тoвa, ĸoeтo нaй-cилнo нeнaвиждaшe: бeзнaĸaзaния пpoизвoл! Зapaди пaмeттa мy cмe длъжни дa гo ĸaжeм яcнo: в Бългapия нямa влacт, ĸoятo peaлнo дa ce...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Овесената-каша-може-да-бъде-и-вредна

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи