Европейските пазари започнаха месеца със спад

Новини, Актуална информация и новини, Последни новини

04.05.2020 г.    04.05.2020 г.    7 КапиталКапитал

Европейските пазари започнаха месеца със спад

Новини » Последни новини

Европейските-пазари-започнаха-месеца-със-спад

Европейските фондови пазари приключват първата си търговска сесия за месец май със спадове. Основните борсови индекси се понижиха заради песимизма на инвеститорите, който беше предизвикан от лошите данни за икономическата активност в еврозоната, публикувани в края на миналата седмица, и поредната порция обвинения между САЩ и Китай по отношение на коронавируса. Повечето европейски пазари усетиха ефекта от слабата сесия на Уолстрийт в петък, когато Доналд Тръмп заплаши, че ще преразгледа...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Нова-и-цветна-къщата-днес

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи