Как инвестиционните фондове се справиха с борсовата криза

Новини, Актуална информация и новини, Последни новини

11.05.2020 г.    11.05.2020 г.    5 КапиталКапитал

Как инвестиционните фондове се справиха с борсовата криза

Новини » Последни новини

Как-инвестиционните-фондове-се-справиха-с-борсовата-криза

Пазарите се възстановиха частично през април след мълниеносния спад месец по-рано. За S&P 500 април е най-добрият месец от 1987 г., след като за 30 дни се повиши с над 17%, но все още остава под историческия връх от преди корона кризата. В драстичния спад от края на февруари до третата седмица на март основният индекс в САЩ загуби близо 1/3 от стойността си, което се оказа рекорден спад за толкова кратко време в историята на индекса. Сривът засегна всички глобални пазари и почти няма...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кои-са-най-добрите-професионални-продукти-за-справяне-с-проблеми-с-косата-и-кожата

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи