Защитата на Турция срещу лирата се оказа неразумна и неефективна

Новини, Актуална информация и новини, Последни новини

18.05.2020 г.    18.05.2020 г.    2 КапиталКапитал

Защитата на Турция срещу лирата се оказа неразумна и неефективна

Новини » Последни новини

Защитата-на-Турция-срещу-лирата-се-оказа-неразумна-и-неефективна

Политиците от развиващите се пазари често се оплакват, че чуждестранният капитал е непостоянен. Но чуждестранният капитал е на същото мнение относно развиващите се пазари. В конферентен разговор на 6 май турският министър на финансите Берат Албайрак успокои нервните задгранични инвеститори, че доларовите резерви на страната са адекватни и Турция ще спазва пазарните принципи. На следващия ден обаче банковият регулатор обърна страницата, порицавайки три чуждестранни банки - BNP Paribas, UBS и...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

С-какво-е-полезна-фасадната-топлоизолация

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи