Все още има смисъл от трансатлантическия съюз за защита, смята Ангела Меркел

Новини, Актуална информация и новини, Свят

27.06.2020 г.    27.06.2020 г.    7 КапиталКапитал

Все още има смисъл от трансатлантическия съюз за защита, смята Ангела Меркел

Новини » Свят

Все-още-има-смисъл-от-трансатлантическия-съюз-за-защита-смята-Ангела-Меркел

Светът не може да взима за даденост желанието на САЩ да бъдат световен лидер. Това казва германският канцлер Ангела Меркел в интервю пред британското издание The Guardian, взето по повод приемането на председателството на Съвета на Европейския съюз от страната с най-голямата икономика в съюза. "Отраснахме със знанието, че САЩ искат да бъдат световна сила. Ако сега САЩ искат да се оттеглят от тази роля по собствена воля, трябва да разгледаме последствията от подобно решение", казва още Меркел в и...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Спецификациите-които-да-гледаме-при-избора-на-игрална-конзола

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи