Pozor, diváci*

Новини, Актуална информация и новини, Последни новини

03.07.2020 г.    03.07.2020 г.    10 КапиталКапитал

Pozor, diváci*

Новини » Последни новини

Pozor-div-ci

Чехия никога не е била смятана за западна държава в България. По една или друга причина обаче чешките компании в момента, изглежда, са най-западните инвеститори, които са заинтересовани да сложат пари в България. Някои от тези инвестиции са нови. На българския онлайн пазар за хранителни стоки навлиза нов играч - чешкият онлайн супермаркет Rohlik инвестира 500 хил. евро за дял от "под 5%" в българската eBag. И ако българското дружество пожелае, ще получи още 500 хил. евро инвестиция, което го оце...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Като-правя-кюфтета-вече-винаги-слагам-настъргани-картофи-между-тях-и-пъхам-във-фурната-Мозък-стават

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи