Huawei започва да произвежда смартфони със своята система HarmonyOS

Новини, Актуална информация и новини, Технологии

09.09.2020 г.    09.09.2020 г.    1 КапиталКапитал

Huawei започва да произвежда смартфони със своята система HarmonyOS

Новини » Технологии

Huawei-започва-да-произвежда-смартфони-със-своята-система-HarmonyOS

Китайският производител на смартфони Huawei ще представи през следващата година първия си телефон с HarmonyOS - своята собствена операционна система, чиято задача ще бъде да замени напълно досега използваната от фирмата система Android, която е собственост на Google. Новината първо беше съобщена от Ричард Ю, изпълнителен директор на потребителския бизнес на Huawei, а по-късно от фирмата казаха, че операционната система за смартфони ще бъде представена на годишната конференция на разработчици пре...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кои-са-най-добрите-професионални-продукти-за-справяне-с-проблеми-с-косата-и-кожата

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи