Вечерни новини: ЕК предложи по-високи климатични цели, цената на природния газ скочи с 20%

Новини, Актуална информация и новини, България

16.09.2020 г.    16.09.2020 г.    3 КапиталКапитал

Вечерни новини: ЕК предложи по-високи климатични цели, цената на природния газ скочи с 20%

Новини » България

Вечерни-новини-ЕК-предложи-по-високи-климатични-цели-цената-на-природния-газ-скочи-с-20

Депутатите от ГЕРБ, "Обединени патриоти" и "Воля" успяха да съберат нужния кворум, за да приемат поправките в Изборния кодекс, въпреки бойкота от страна на БСП и ДПС. Така парламентарният ден бе посветен на тази задача. Ключово в поправките в изборния закон е, че управляващите запазват смесената система на гласуване по избор - с бюлетини или с машини, за което експертите коментират, че до-голяма степен обезсмисля въвеждането на машинно гласуване, за което ще бъде похарчена сериозна сума. Иначе о...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-намалим-холестерола-чрез-лечение-с-масло-от-крил-и-най-доброто-масло-от-крил-на-пазара

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи