ЕЦБ даде заявка за нови действия през декември

Новини, Актуална информация и новини, Свят

29.10.2020 г.    29.10.2020 г.    3 КапиталКапитал

ЕЦБ даде заявка за нови действия през декември

Новини » Свят

ЕЦБ-даде-заявка-за-нови-действия-през-декември

Европейската централна банка (ЕЦБ) очаквано запази лихвите и остави без промяна паричната си политиката въпреки натиска да подготви още стимули на фона на задаващата се новата вълна от коронавируса. Централната банка на еврозоната обаче даде ясен знак за ново облекчаване на следващото си заседание през декември, съобщава Reuters. ЕЦБ предупреди, че пандемията крие рискове за растежа и ще прецени дали е необходима повече подкрепа на заседанието си на 10 декември, когато новите икономически прогно...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Спецификациите-които-да-гледаме-при-избора-на-игрална-конзола

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи