Уикенд новини: Започва поетапно връщане на присъственото учене, електронни рецепти до седмица

Новини, Актуална информация и новини, България

22.11.2020 г.    22.11.2020 г.    1 КапиталКапитал

Уикенд новини: Започва поетапно връщане на присъственото учене, електронни рецепти до седмица

Новини » България

Уикенд-новини-Започва-поетапно-връщане-на-присъственото-учене-електронни-рецепти-до-седмица

Спокоен уикенд в сянката на епидемията. Това е краткото обобщение на новинарския поток през последните дни. В събота сравнителните данни за смъртността от COVID в България я изкараха на първо място в ЕС, но данните от един ден не са достатъчно показателни, за да се направи някакъв сериозен извод. Вероятно е през следващите дни тя да се окаже сред най-засегнатите от епидемията страни, но засега това не се случва. Извън корона новините по света основна тема продължава да бъде преходът във властта ...

 

Тази статия е генерирана от RSS емисията на сайта Капитал. Пълния текст можете да прочетете на сайта като използвате този линк.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Овесената-каша-може-да-бъде-и-вредна

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи